+емье  - пурнё= илем.?

Аппа та пур ман килте?

Пичче – аппа пур =инче

Пит аван - =ке =емьере?

« Туслё =емье - =.р – шыв т.рек.» - тен. И?Я?Яковлев пире хёй.н халал.нче? – Упрёр =емь.ре? +емье =ир.п пулсан пурнё= хыттине чётса ирттерме пулать»? +емье – т.нчери чи пысёк: чи ырё: чи =еп.= т.л.нтерм.ш? Хёй.н шёпи унён: хёй.н кун - =ул.: чун – ч.ри те хёй.н??? +емье  - =ав тери черчен чунлё: хрусталь ваза ев.р: унпа калама =ук тимл.: асёрхануллё пулмалла? /кересрен: ватасран сыхланмалла??? Тата кашни =емье вёл хёй - п.р т.нче: ыйтмасёр – тумасёр иртме =ук унта? К.ме ир.к парсан вара =ав тери сис.мл. те таса ку=лё пулмалла???

+емье кун. яч.пе «Вёрмар рай.н.нчи халёхён социаллё ыйтёв.сене тив.=терекен центр» .=чен.сем% киле социаллё пулёшу паракан уйрём заведующий. Малинкова Т?: васкавлё социаллё пулёшу паракан уйрём заведующий. Скворцова Н?: =ак уйрёмён  специалистч. Иванова А? Х.рл.=ыр ял.нчи культура =урт.нче «Ырё .=сен» кружокне й.ркелер.=? +ак т.лпулёва ирттерме  Тикаш ял поселений.н специалистч. Прокопьева Г? тата культура .=чен. Васильева А? пулёшр.=? +ак мероприятинче Федотов Ю?: Тимофеева С?: Григорьева Ю?: Чеснаков В?: Илларионова Ю?: Симушкин А?: Симушкина А?: Сорокина Ю?: Сапаркина Г?: Максимова В?: Шишкина З?: Васильева О?: Дмитриева В? хаваспах хутшёнч.=?  В.сем хёйсен ачалёхне: ашш. - амёшне тата =амрёклёхне аса илч.=? Т.рл.рен вёйёсем выляса кёмёл.сене =.клер.=? +емье =инчен сёвёсем калар.=: юрёсем шёрантарч.=?

+ак кунсенче =ак ялтах пурёнакан килте социаллё пулёшу илсе тёракан Кузьмина Ю? П? 70 - =улхи юбилейне паллё тур.? Центр .=чен.сем Юлия Петровнёна пурнё= =ул.пе малашне те хавхаланса утма: ун илем.пе нумай =ул киленсе пурёнма ырлёх – сывлёх: =ир.п вёй – хал: вёрём .м.р: ёраскаллё кун- =ул сунч.=? Ёна халалласа ёшё сёвё й.ркисемпе саламлар.=? Асёнмалёх Вёрмар район.нчи спонсорсенчен парне парса хавхалантарч.=?

Урмарский район Чувашской Республики