«Хаклё Тёван ен»

Июнь уйёх.н 28 – м.ш.нче Вёрмар район.нчи халёха социаллё пулёшу паракан центр специалистч.сем% киле социаллё пулёшу паракан уйрём заведующий. Илларионова Т?П? тата васкавлё социаллё пулёшу паракан уйрём специалистч. Иванова А?Е? П.ч.к Енкасси ял.нче «Ырё .=сен» кружок.пе т.л пулу ирттерч.=? +ак т.л пулу% «Хаклё Тёван ен» темёпа иртр.? Мероприятие =ак ялта пурёнакан тата киле социаллё пулёшу илсе тёракан ватёсемпе социаллё .=ченсем хутшёнч.=% Порфирьев П?П?: Порфирьева Р?И?: Федотова В?А?: Алексеева Л?И?: Павлова В?В?: Никифорова О?Р?: Андреев В?Н?? В.сем Вёрмар район.н историй.пе т.пл.н паллашр.=: Чёваш Республикин гимне аса илсе шёрантарч.=? Павел Порфирьевич Порфирьев П.ч.к Енкасси ял.н сумлё та аслё =улти =ынсенчен п.ри шутланать? Вёл ял историне аса илсе т.пл.н каласа пач.% «Еник ятлё =ыннён ви=. ывёл пулнё? В.сене вара =апла ч.нн.% п.ррем.ш ывёл. Аслё Еник: икк.м.ш. вётам Еник: ви==.м.ш. вара к.=.н Еник? Пир.н ял вара вётам Еникрен пу=ланса кайнё? Малтанах пир.н ялта 85 кил шутланнё: хал. вара 35 кил»? Паянхи куна ватё =ынсем ял малалла аталансасса: =амрёксем =емьеленсе яла юласса шансах тёра==.?