Пëтрпала Феврония кун.

Тулли пул. ман =емье?

Асаттепе асанне???

Ватă =ын вăл – хисепре?

К\рш. маншăн вăл – тăван:

Юлташ – пурте вёл п.р тан?

Утă уйăхěн 10-мěшěнче Вăрмар районěнчи халăха социаллă пулăшу паракан центр ě=ченěсем  Т? Малинкова тата Н? Скворцова Тикаш поселенийěнчи ěнě Вěренер ялěнчи культура =уртěнче  ял халăхěпе тěл пулса «емье: юрату тата шанчăклăх» темипе тěлпулу ирттерчě=?

емье хакне нимěнпе те ви=еймěн ахăр? Кашни =ыншăн ырлăх утравě: юрату вучахě: телей никěсě вăл? емье ăшши =ичě ютра та вăй-хăват к\рет: малалла утма хавхалантарать? ак уява Петěр тата Феврония Муромскисене халалланă? ак мăшăр пурнă=ě:  юратёв. тах=анах таса халапа =аврённё .нт.?В.сен таса юратёв. паянхи кун та =еп.=л.х.пе: пархатарлёхпа т.л.нтерет?

+емье: тёван кил ёшши пире .м.р тёршш.пех вёй-хёват парса тёрать? Кунта ача пур енл.н аталанса \сет: ырёпа усала уйёрма хёнёхтарать: ырё .=сем тума: =ын пулма в.рентет? +авёнпа та ашш.-амёш.н ачисем туслё =емьере =ит.нчч.р: в.сем т.рес воспитани илчч.р тесе тёрёшнине ним.н те =итместь? +емьери юратупа кил.ш\ в.сене пурнё= =ул.пе т.р.с утма пулёша==.?Кунта Павел Апостол каланине илсе кётартни вырёнлё пул.% юратакан =ын чётёмлё пулать: усал .= тумасть: ёмсанмасть: т.р.смарлёха курса савёнмасть: ка=арать: шанать: .ненет: =ынсене ырё сунать?

+ак  уяв яч.пе пухённё халёха Демьянова Алсу Рашидовна тата унён  х.р. Эльвира: Хафизов Эльвар Газинурович хёйсен шёпчёк сасёллё юррисемпе тата ташшисемпе  савёнтарч.=? Пу=тарённё халёх  нумай вёхёт хушши тёвёллён алё =упр.?

Социаллё центр .=чен.сем пурне те =ак уявпа ёшшён саламлар.=: таса  та ырё чунлё пулма: п.р-п.рне  ч.ререн парёнса: ёнланса: пулёшса: чён-чён таса юратупа пурёнма сунса ромашка =е=кисем парнелер.=?