Ырлар – ха «икк.м.ш =ёкёра»:

унран хакли ним.н те =ук

+.рулми вёл =.рулми:

Ят.нчен п.летп.р

Ан кала= пули – пулми???

Пулмасан п.тетп.р?

+урла уйёх.н 2 – м.ш.нче Вёрмар район.нчи халёха социаллё пулёшу паракан Центр .=чен.сем К.теснер ял поселенине «Ырё .=сен» кружок.пе =итсе курч.=? +ак т.лпулу% «Ырлар – ха «икк.м.ш =ёкёра»: унран хакли ним.н те =ук» темёпа иртр.? Асённё мероприятие Центр .=чен.сем К.теснер ял поселенипе тата культура .=чен.семпе п.рле ялти вулав =урт.нче й.ркелер.=? Ял халёхне Ильин кун. яч.пе саламлама К.теснер ял поселений.н пу=лёх. А?Г?Егоров сёмах илч.? Уява малалла тёсса Центр .=чен.сем =ак уяв п.лтер.ш.пе т.пл.н паллаштарч.=: тупмалли юмахсем пач.=: сёвёсем калар.=? К.теснер библиотека заведующий. С?В? Скворцова =.рулмипе =ыхённё  к.неке: пахча - =им.=  выстёвки хат.рлен.? «Икк.м.ш =ёкёр» историне вит.мл.рех ИКЦ директор. Л?В?Ломоносова каласа пач.? Ку уява ытларах килте социаллё пулёшу илсе тёракан ватёсем: инвалидсем те хаваспах хутшёнч.=? +ак ушкёнран чи ватё =ынсенчен п.ри Сергеева Анастасия Никитична пулч.? Ёна хисеплесе Центр специалисч.сем Вёрмар район.н спонсор.сенчен п.ч.к парне парнелер.=?

Уяв в.=.нче .л.кхи йёлана сума суса ял специалисч.сем хёнасене «икк.м.ш =ёкёрпа» хёналар.=?