Ватёсене пулёшакансем?

Юпа уйёх. уявсемпе пуян? Чи п.лтер.шли вара – ваттисен кун.? +ак уява п.т.м ялсенче: поселокра анлён паллё тур.=? Ваттисен  кунне Вёрмар район.нчи халёха социаллё пулёшу паракан центр .=чен.сем те анлён хат.рленч.=? Центрта 180 ватё килте социаллё пулёшу илсе тёра==.? В.сене пурне те социаллё .=ченсем пулёшса тёра==.? 30 ватё =ын вёхётлёх пурёнмалли =уртра канл.х тупнё? 242 ватё тата сусёрланнё =ынсене васкавлё социаллё пулёшу панё?

Ватёсене хиселесе тата в.сене ырлёх сунса Вёрмар район.нчи т.рл. организацисемпе уйрём предпринимательсем% «Вёрмарти =ёкёр завоч.» тулли мар яваплё общество: «Ресурсы агрофирма»: «КБОН» муниципаллё унитарлё предприяти: «Вёрмар пасар.» муниципаллё унитарлё предприяти: «Электричество сеч.сем» муниципаллё унитарлё предприяти: Семенова Г?А?: Афиногенов И?В?: Федоров И?М?: Егорова Н?В?: Твердов В?А?: Голубев Г?Н?: Порфирьева Л?Н?: Таратин С?И?: Уливанов А?С?: Грачева И?Н?: Егорова И?В? айккине тёрса юлмар.=: т.рл. таварсемпе тата ук=ан пулёшусем пач.=?

Ватёсене сума сёвакан: хёй те ырё куракан тени вырёнлё пул.? Вёрмарти халёха социаллё пулёшу паракан центр.н яч.пе ватёсене пулёшнёшён ырё сёмахсем калас килет: .=ре ёнё=у: =емьере кил.ш\: тёнё=лёх сунас килет: малашне те пир.нпе тачё =ыхёну тытасса шанатпёр?

Васкавлё социаллё пулёшу паракан

уйрём заведующий. Н?В? Скворцова