Аннерен хакли никам та =ук?

Ч\к уйёх.н 22 – м.ш.нче «Вёрмар район.нчи халёха социаллё пулёшу паракан центр» .=чен.сем% киле социаллё пулёшу паракан уйрём заведующий. Илларионова Т?П?: васкавлё социаллё пулёшу паракан уйрём заведующий. Скворцова Н?В? тата =ак уйрём специалистч. Иванова А?Е? «Ырё .=сен» клуб.пе Кив. Вёрмар ял библиотекинче аннесен кунне халалласа уяв ирттерч.=?

Центр специалистч.сем уяв программине конкурссем: юрёсем: сёвёсем  к.ртр.=?

Пу=тарённисене =ак уявпа кив. Вёрмар ял поселений.н пу=лёх. Борисов Н?И? тата библиотека заведующий. Васильева И? Н? саламлар.=?

Анне пурри – пуринш.н те телей?

Ачаш сасси чун – ч.ремре упран.%

«Шёнса ан пёсёл: пулсамчч. йёрё»: -

Тесе в.рентнине епле – ха манён;

Анне??? Чи =ывёх: чи хаклё =ын т.нчере? Хёй.н ёшшипе пепкисене: савнё мёшёрне: .м.р тёршш.пех ёшётса пурёнать? +акён пек ёшё сёмахсене ялти культура =урч. =ум.нчи «Мерчен» ушкён та хёйсен юррисенче палёртр.? Уяв в.=.нче Центр .=чен.сем т.рл.рен социаллё ыйтусем =ине хурав пач.=? П.ччен пурёнакан сусёрланнё =ын Архипов М?В? патне кайса унён пурёнмалли условине пёхса тухр.=: т.рл. с.н\сем парса хёварч.=?

ФОТО