Аллуна пар: сусёрланнё =ынна!

+акён пек каларёшпа ч.нсе калас килет халёха? Сывё чухне пире =ыннён аманнё нуши курёнмасть: кулянтармасть: й.ртмест? Анчах та манпа =акён пек инкек  нихё=ан та пулмасть - ха  тесе пире никам та шантарма пултараймасть? Хал. государоство сусёрланнё =ынсене т.рл. енчен пулёшу парать пулсан та тумалли татах та нумай - ха? Сусёрланнё =ыннён хёй.н кил.нчен тухсан чылай пётёрмахсем сиксе туха==.% урамра иртсе =\реме: суту -  ил\ тата ытти  учреждений.сене к.рсе тухма???

Вёрмар район.нчи халёха социаллё пулёшу паракан Центр .=чен.сем сусёрланнё =ынсемпе тачё =ыхёну тыта==.? В.сем центрти т.рл. уйрёмсенче пулёшу илсе тёра==.% килти социаллё пулёшу: васкавлё социаллё пулёшу: вёхётлё пурёнмалли уйрём?

Сусёрланнё =ынсен нушисене курса тата в.сене ырлёх сунса Вёрмар район.нчи т.рл. организацисемпе уйрём предпринимательсем% ООО «АЛТЭЦЦА»: Хованская Р?Н?: Павлов В?А?: Павлов В?В?: Иванова Т?П?: Иванов В?М?: Ильина Т?П?:  Назаров Г?М?: Васильева Н?Ю?: Максимова А?В?:  Васильев  Ю?И?: Сергеев В? И?? айккине тёрса юлмар.=: т.рл. таварсемпе: ук=ан пулёшу пач.=? Васкавлё социаллё пулёшу  тата киле социаллё пулёшу паракан уйрём специалистч.сем спонсорсем панё таварсене центрта пулёшу илсе тёракан сусёрланнё =ынсене вале=се пач.=: в.сене ырлёх – сывлёх сунч.=?

Сывви сусёррин нушине  яланах ёнланасса  шанас килет?

ФОТО