Чи пултарулли: чи хавасли???

Х.рарём  - =ёлёнё= утрав.:

Х.рарёмрах – т.нче управ.?

Тёрёшуллё амёш.сен: юратакан амёш.сен: шанчёклё савнисен: т.нчене савёнё=па ачашлёх парнелекенсен: ёна илемл.рех тата лайёхрах тёвакансен  уяв. =уркуннепе п.рле килет?

П.т.м т.нчери Х.рарёмсен кун. иртсе кайр. пулин те анне: асанне: аппа: йёмёк: асанне: кукамай яланах пир.н пурнё=ра пит. пысёк вырён йышёна==.?

+ак уява халалласа Вёрмарти халёха социаллё пулёшу паракан уйрём специалистч.сем% киле социаллё пулёшу паракан уйрём заведующий. Александрова Н?И?: васкавлё социаллё пулёшу паракан уйрём заведующий. Скворцова Н?В? тата васкавлё социаллё пулёшу паракан уйрёмён специалистч. Иванова А?Е? 2013 - м.ш =улхи пуш уйёх.н 18 - м.ш.нче К.лкеш ял поселений.нчи Тупах ял.нче социаллё .=ченсемпе тата килте пулёшу илсе тёракан ватёсемпе т.лпулу ирттерч.=?

Т.лпулёва киле социаллё пулёшу паракан уйрём заведующий. Александрова Н?И? у=р.: вёл ларёва пу=тарённисене .=ри =.н.л.хсемпе паллаштарч.? В.сен т.рл.рен ыйтёв.сем =ине хуравсем пач.=? Тата Центр .=чен.сем =ак кунсенче =ак ялтах пурёнакан килте социаллё пулёшу илсе тёнё Семенова Елена Яковлевнёна 80 - =улхи юбилей.пе саламлар.=: ырлёх – сывлёх: вёрём кун - =ул сунч.=: асёнмалёх Вёрмар район.н спонсор.сенчен п.ч.к парне парса чыс тур.=?

Малалла васкавлё социаллё пулёшу паракан уйрём специалистч.сем социаллё .=ченсем хушшинче конкурс программи ирттерч.=? Паденькова В?: Николаева А?: Николаева Л?: Сурнаева В?: Матвеева А?: Мерова Т? конкурсантсем хёйсен ёсталёхне т.рл.рен конкурссенче кётартр.=% «Паллаштару саманч.»: «Ыйту – хурав»: «Уяв яч.пе саламлани»: «Кукёль п.=ересси вёрттёнлёх»: «+иппе =ёмхаласси»: «Мода конкурс.»: «Мана суйласа ил»? В.сем юрё конкурс.нче те пултаруллё пулч.=?

Савёнё=лё мероприяти в.=.нче конкурсантсем т.рл.рен номинацисене тив.=л. пулч.=% «Чи пултарулли»: «Чи =еп.==и»: «Чи кёмёлли»: «Чи хавасли»: «Чи тав=ёрулли»: «Чи сёпайли»? Пу=тарённисем т.лпулупа кёмёллё юлч.=?

ФОТО